Contributie

Alle contributie wordt standaard geïnd via automatische incasso. De contributie wordt rond de 1e van de maand geïnd. Er wordt dus vooraf geïncasseerd. Contributie van leden die later in de maand instromen wordt naar rato verrekend. In de maanden juli en augustus wordt er geen contributie geïnd. Dit is ter compensatie van de vakantie weken.

Aantal urenBedrag
2€ 20
430
6€ 40

Bij deze contributie is de bondscontributie nog niet inbegrepen. Voor meer informatie, klik hier.

De kosten voor de wedstrijden worden door de leden zelf betaald dit is afhankelijk per wedstrijd.

Bijkomende kosten: Indien je lid wordt van de wedstrijdgroep is het aanschaffen van een trainingspak verplicht. Het is gebruikelijk om tijdens wedstrijden een wedstrijdpakje te dragen, ook hier zitten kosten aan verbonden. Voor zowel de recreatiegroep als de wedstrijdgroepen is het aanschaffen van een clubpakje verplicht. Voor meer informatie over de clubkleding kunt u terecht bij “verenigingskleding

Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat alle kinderen en jongeren in de Gemeente Westerwolde (tot 18 jaar) lid kunnen zijn van een vereniging, ook als daar thuis geen geld voor is. U kunt hiervoor contact opnemen met de Gemeente Westerwolde. Klik op het logo van Jeugdfonds Sport & Cultuur voor meer informatie hierover hier.

Opzegging

Opzegging van het lidmaatschap kan via het afmeldformulier op de website.

Er is een opzegtermijn van 2 maanden van toepassing.

Bondscontributie

Lidmaatschap
Wat houdt het KNGU-lidmaatschap in?
Als je lid bent bij een vereniging of club, die aangesloten is bij de KNGU, dan word je automatisch ook lid van de sportbond KNGU. Wat doet de KNGU? De KNGU promoot de sport, bewaakt de kwaliteit van de sport, ondersteunt verenigingen en clubs met bijvoorbeeld opleidingen voor trainers en juryleden én de KNGU organiseert activiteiten en wedstrijden. Wat zijn de voordelen van de KNGU voor jou als sporter?

  • Je krijgt goede lessen: trainers worden opgeleid volgens een licentiesysteem van de KNGU
  • Je hebt toegang tot deelname aan KNGU-wedstrijden (persoonlijke wedstrijdpas)
  • Je krijgt voorrang of korting bij evenementen zoals Fantastic Gymnastics, Gymgala, Olympic Experience en Zomerkampen
  • Je bent aanvullend verzekerd bij de beoefening van je sport voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen

De KNGU-bondscontributie 2020 bedraagt voor junioren t/m 15 jaar € 5,65 per kwartaal en voor 16 jaar en ouder € 6,95 per kwartaal. Acrogym Ter Apel incasseert de bondscontributie bij jou. Voor uitgebreidere informatie, klik hier.

Facebook

Facebook Pagelike Widget
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial